Χαρδαλιάς για την γιορτή Μπακογιάννη στην Ομόνοια: Προφανώς ήταν λάθος

0

Προφανώς λάθος», χαρακτήρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς την τελετή «ανοίγματος» της αναμορφωμένης πλατείας Ομονοίας από τον δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, στην οποία παρατηρήθηκε συνωστισμός κόσμου, χωρίς τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης αλλά και χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν επεμβάσεις ή παρεμβάσεις όπως έγινε σε άλλες πλατείες ή διαδηλώσεις (στις τελευταίες μάλιστα τηρήθηκαν στο ακέραιο τα μέτρα ασφαλείας).

Με δεδομένες τις αντιδράσεις που υπήρξαν η δήλωση Χαρδαλιά δεν μπορούσε να αποφευκτεί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας πάντως να υπογραμμίζει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης παραδέχτηκε «δημόσια και με παρρησία» το λάθος του και να αποφεύγει να τοποθετηθεί στο ακριβές ερώτημα που ήταν «γιατί δεν υπήρξε επέμβαση των αστυνομικών αρχών, όπως σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις».

«Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους, οι οδηγίες αφορούν σε όλες τις πλατείες και ο ιός κερδίζει έδαφος από το συνωστισμό. Προφανώς ήταν λάθος η συγκέντρωση και παραπέμπω στη δήλωση του δημάρχου, ο οποίος με παρρησία αναγνώρισε το λάθος του», ήταν η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στο παραπάνω ερώτημα.

Διαβάστε επίσης:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ