1-4/11:Πρόσκληση στο 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου…

0
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1-4 Νοεμβρίου του 2018 στο Λεωνίδιο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Νότιας Κυνουρίας και στηρίζει ως μεγάλος χορηγός η Petzl.

Μόλις 3 ώρες οδικώς νότια της Αθήνας, το Λεωνίδιο έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς αναρρίχησης στην Ευρώπη. Πολλοί από εσάς επισκεφθήκατε το όμορφο χωριό μας και βιώσατε τους εκπληκτικούς βράχους του. Επί του παρόντος υπάρχουν περισσότερες από 1400 διαδρομές σε ένα ευρύ φάσμα βαθμών δυσκολίας. Στόχος αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος είναι να προωθήσει την αναρρίχηση, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να διαδώσουν τα νέα σχετικά με την ομορφιά της περιοχής και τις ατελείωτες δυνατότητες αναρρίχησης!

Η φετινή προσκεκλημένη του φεστιβάλ είναι η Angela Eiter, μία από τις καλύτερες γυναίκες αναρριχήτριες όλων των εποχών, και η πρώτη γυναίκα που σκαρφάλωσε ποτέ στο 9b (5.15b) με την ιστορική ελεύθερη άνοδό της στην La Planta de Shiva 9b στην Ισπανία το 2017. Είναι επίσης μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη σε διαγωνισμούς, όπου έχει κερδίσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα Ολυμπιακής ανάβασης, τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και δεκάδες άλλες νίκες και διακρίσεις.

Το Λεωνίδιο βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά της Angy, όπως έχει δείξει ξανά και ξανά, έχοντας αναρριχηθεί εδώ τα τελευταία χρόνια. Όπως κάθε χρόνο, θα είναι παρόντες ο Claude Remy, ο ένας από τους διάσημους αναρριχητές αδελφούς Claude & Yves Remy, μαζί με τα μέλη του Σ.Ο.Κ. Η “Oμάδα Όνειρο” άνοιξε πολλούς τομείς αναρρίχησης και διαδρομές στα βράχια του Λεωνιδίου. Δημιούργησαν, διαφήμισαν και απογείωσαν το *Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου, από το 2011 μέχρι σήμερα.

Επίσης, συμμετέχουν στο φεστιβάλ οι αθλητές της ομάδας Petzl Klemen Bečan και Said Belhaj, οι οποίοι θα φέρουν το ξεχωριστό στυλ αναρρίχησης, την τεράστια εμπειρία τους και τις συναρπαστικές προοπτικές στο Red Rock του Λεωνιδίου. Όλη η κοινότητα είναι έτοιμη να υποδεχτεί αυτούς τους εξαιρετικούς αθλητές με ανοιχτές αγκάλες!


Επιπλέον, η Vertical Life επιστρέφει εκδηλώσεις όπως η Open Challenge Challenge και ο αγαπημένος διαγωνισμός Zlagboard του καθενός. Άλλες δραστηριότητες διασκέδασης για να περιμένουμε να συμπεριλάβουμε δωρεάν μαθήματα γιόγκα και αναρρίχησης, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις, ζωντανή μουσική, λοταρίες με γενναιόδωρα βραβεία και μια επανάληψη του φοβερού κομματιού του Saturday το περασμένο έτος.
Οι μη αναρριχητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στη ‘’Φαμπρικά Πολιτισμού’’, ένα στολίδι του χώρου στο κέντρο της πόλης. Για άλλη μια φορά, όλα τα γεγονότα θα φωτογραφηθούν, θα μαγνητοσκοπηθούν και θα αναφερθούν από κορυφαίους επαγγελματίες από τα μέσα αναρρίχησης.

Θα θέλαμε να σας δούμε ξανά φέτος.
Repost και μοιραστείτε με τους φίλους σας!
www.climbinleonidio.com
http://climbinleonidio.com/wp/register/

 — μαζί με Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here