Σήμερα 13/12: Διανομή προϊόντων – Πρόγραμμα ΤΕΒΑ στους δικαιούχους ΚΕΑ,στον δήμο μας..

0

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ και είναι εγγεγραμμένοι μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2018.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο Κίνησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (πλατεία Αγ. Παύλου), την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, από ώρα 09:00 έως 13:00.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να έχουν μαζί τους καροτσάκι ή άλλο μέσο για την παραλαβή των προϊόντων, λόγω μεγάλης ποσότητας και βάρους των προϊόντων.

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει την ημέρα της διανομής, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες: Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γραφείο Δημάρχου), Αρμόδια υπάλληλος: Μποβολανέα Βίκη τηλ. 2755360101, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here