14/10: Ενημερωτική εκδήλωση “Πρόγραμμα Πληθυσμιακού Ελέγχου” για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού & του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

0

Τη Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στις 6:30 μ.μ. στο Ίδρυμα “Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη” με θέμα “Πρόγραμμα Πληθυσμιακού Ελέγχου” για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού & του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Ομιλητής θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Αμπατζόγλου, Χειρουργός και επιστημονικός Διευθυντής  του Ελληνικού   Ιδρύματος Ογκολογίας.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου, ενόψει της επικείμενης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει η Κινητή Μονάδα του Ε.Ι.Ο. στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας,  όπου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις (μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου), στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

     ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ               Σ.Φ.Κ.Υ.Α.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here