17/4:Ρ/φ εκπομπή “ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ”

0

Το πρόγραμμα της Δευτέρας θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Τετάρτη 17/4, 16.00 -18.00

Θα γίνει κάλεσμα για την ημερίδα μας στις 20/4 στο Ίδρυμα Ζαφείρη…

κάνετε κλικ στο www.kethea-strofi.gr/webradio.php

και ακούστε τις ομάδες ραδιοφώνου του Web Radio Strofi!Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ τη Δευτέρα 15/4 στο δίωρο πρόγραμμα  15.00 -17.00 θα φιλοξενήσει τις ομάδες ραδιοφώνου των γονιών του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ σε μια ενιαία εκπομπή αφιερωμένη στα “ Όρια, τις κόκκινες γραμμές”.

Τα όρια – Οι κόκκινες γραμμές”

[..]Βάζω κόκκινες γραμμές στο παιδί μου και μπορώ να λέω ΟΧΙ κατηγορηματικά. Του λέω: Νοιάζομαι για σένα, σε αγαπώ, και θέλω να είσαι ασφαλής.

Ξέρω ότι με αυτό τον τρόπο υποστηρίζω το παιδί μου, γιατί οι κατευθύνσεις, οι κανόνες και οι ευθύνες οδηγούν στην υπευθυνότητα και στη συνέχεια στην ασφαλή ζωή.[..]

Αυτά μας λέει γονιός μέλος της ομάδας ραδιοφώνου του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Γιατί τα όρια, γιατί οι κόκκινες γραμμές είναι απαραίτητες στις σχέσεις γονιού –παιδιού, γιατί η οριοθέτηση ρόλων μέσα την οικογένεια, ιδίως όταν τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη χρήση είναι σωτήρια και απαραίτητη.

Γονείς και παιδιά του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ καταθέτουν τα βιώματα και τις εμπειρίες τους πριν και μετά τα ευεργετικά όρια.

Μια εκπομπή πυξίδα σχέσεων ανάμεσα σε γονείς και παιδιά ακόμα κι αν η χρήση δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά που θα προκύψουν στις εκπομπές των ομάδων ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, μείνετε συντονισμένοι στη συχνότητα του Web Radio Strofi και… μην ξεχνάτε να μας στέλνετε τα σχόλια και τις ιδέες σας στο e-mail του σταθμού: radio@kethea-strofi.gr

Το πρόγραμμα της Δευτέρα θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Τετάρτη 17/4, 16.00 -18.00

Για περισσότερες πληροφορίες,μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210  8822122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους :

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1410

http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1470

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here