Σήμερα 17/6: Σας περιμένουμε στον «4ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών»…

0

Ο Κ.Π.Σ. Δολιανά Κυνουρίας, ο Δήμος βόρειας Κυνουρίας, ο Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνουν την Κυριακή 17 Ιουνίου τον «4ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών».

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης πραγματοποιείται και παιδικός αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά ηλικίας 7 εως 12 ετών. Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές Δημοτικού Σχολείου. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Ανω Δολιανών και ώρα 8:30 π.μ. Οι δηλώσεις των αθλητών των μικρών ηλικιών που θα συμμετάσχουν στα 1.000 μέτρα, θα πραγματοποιηθούν την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 17 Ιουνίου, μία (1) ώρα πριν την τέλεση του αγωνίσματος τους.
Στον αγώνα των 1.000 μέτρων θα έχει μία κατηγορία για τα αγόρια και μία για τα κορίτσια και όλοι οι αθλητές – τριες θα πάρουν το μετάλλιο του αγώνα. Το πρώτο αγόρι και το πρώτο κορίτσι θα λάβουν κύπελλο ενώ οι τρεις πρώτοι θα λάβουν τιμητικό μετάλλιο.
Με την συμμετοχή τους τα παιδιά σε αυτήν την διοργάνωση ερχονται σε επαφή με το δρομικό κίνημα που αναπτύσσεται σιγά σιγά και στην περιοχή μας καθώς και με το αθλητικό ιδεώδες.

Σας περιμένουμε εσάς και τα παιδιά σας!!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα www.rundoliana.gr και στο τηλέφωνο 6945 807620 Ιωάννα Σάγκα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here