17/9: Διακοπή ρεύματος στις παρακάτω περιοχές…

0

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι  θα γίνει διακοπή ρεύματος, λόγω εργασιών συντήρησης στις εξής περιοχές του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας:

  1. 07:00–07:30 & 14:00–14:30  την Πέμπτη 17-9-2020  στις Τ.Κ.Άστρος από πλατεία έως δεξαμενή, Ι.Μ. Λουκούς, Δολιανών, Προσήλια, Ρουνέικα, Πλατάνας, Αγίου Γεωργίου,και Βάθεια.
  2. 07:00–07:30 & 14:00–14:30  την Πέμπτη 17-9-2020 στις Τ.Κ. Άστρος από την πλατεία έως περιφερειακό Άργους – Λεωνιδίου, στο Παρ. Άστρος από διασταύρωση  Άστρους έως Αστυνομικό τμήμα, Μελιγού, Αγία Αναστασιά, Κούτρουφα, Κορακοβούνι, Άγιος Ανδρέας και Αρκαδικό χωριό.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει  ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here