18/1: Δωρεάν ένα ξεχωριστό Συνέδριο για την Επιστήμη, την Καινοτομία και την Τεχνολογία

0
Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Ομάδα Σύμπραξις  το ότι επιλεχθήκαμε για να συντονίσουμε το Συνέδριο “EUandU” της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
 

Αυτή τη Δευτέρα 18/1, 1000 άνθρωποι έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και θα παρακολουθήσουν δωρεάν ένα ξεχωριστό Συνέδριο για την Επιστήμη, την Καινοτομία και την Τεχνολογία. Τρία από τα μεγαλύτερα Ερευνητικά Ιδρύματα της χώρας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ι.Τ.Ε., θα συνδεθούν ζωντανά, μέσω των συνεργείων μας, από τις εγκαταστάσεις τους σε τρία σημεία της χώρας, και θα μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, την Υγεία και την Ψηφιακή Ευρώπη.

 
Τριάντα πέντε διακεκριμένοι Ομιλητές, μεταξύ των οποίων δύο Ευρωπαίοι Επίτροποι καθώς και δύο Υπουργοί, θα μας ενημερώσουν για ό,τι καλό αναπτύσσεται τώρα στην Επιστήμη, στην κοινή μας Πατρίδα που λέγεται Ευρώπη.
4 διαφορετικά σημεία: Βρυξέλλες, Αθήνα, Ηράκλειο, Πάτρα | 35 ομιλητές |ομάδα 30 συνεργατών | 9 κάμερες | 1.000 συμμετέχοντες | Ένας συντονιστής: Ομάδα Σύμπραξις
euandu.eu
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "T E A M sympraxis athens, brussels limassol"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here