19/5: “Εγκαίνια” μονοπατιού Parnon Trail για καλό σκοπό (υπέρ του Κέντρου Ασυνόδευτων παιδιών/προσφυγόπουλα στο Μεταξουργείο).

0

Ένα νέο πεζοπορικό μονοπάτι δημιουργείται, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοπονήσσου και της Αναπτυξιακής “Πελοπόνησσος Α.Ε.”, που θα διασχίζει τα μεγαλύτερο μέρος του Πάρνωνα, στην περιοχή της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας.

Η οργάνωση Hiking for Hope, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ που έχει αναλάβει να καθαρίσει και να σηματοδοτήσει τα πρώτα 60 χιλιόμετρα του μονοπατιού, θα είναι αυτοί που θα «εγκαινιάσουν» τα πρώτα του χιλιόμετρα.

Διαδρομή 6,5χλμ, διάρκεια 4-4,5ωρ., Συνοδοί εκδρομής Παναγιωτόπουλος Γιάννης (Αρχηγός Αναβάσεων ΕΟΟΑ), Νικολάου Ηλίας (ορειβάτης-φωτογράφος), Γουζουάσης Δημήτρης (ορειβάτης-φυσικοθεραπευτής).
Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχουν κεράσματα, προσφορά από την Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ και το Ονειρολόγιο.

Σε όλη τη διαδρομή ο Γιώργος Καραγιάννης, μέλος της Κοιν.Σ.Επ, 5ΕΝΤΕ που, κατάγεται από το χωριό και τα τελευταία χρόνια ζει εκεί μόνιμα με την οικογένειά του, θα μας ξεναγήσει στις ομορφιές και τα μικρά μυστικά της περιοχής, με την ματιά και την αγάπη του ντόπιου για την ιδιαίτερη πατρίδα του.
Όλοι οι συνοδοί συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Τιμή συμμετοχής 15€ (το ποσό συμμετοχής θα εξοφλήσει τα έξοδα μετακίνησης μας/πούλμαν και όλο το υπόλοιπο ποσό θα ενισχύσει τον ξενώνα ασυνόδευτων παιδιών στο Μεταξουργείο που διαχειρίζεται η ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ. Δεκτές επιπρόσθετες ενισχύσεις για τα παιδιά μας (δεκτά και ρούχα, είδη σπιτιού, γραφική ύλη κλπ. Μέρος των προσφορών θα δοθεί και στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ).
Κατάθεση στο λογαριασμό GR1501104780000047800425606, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Δικαιούχος ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ 5ΕΝΤΕ
Παρακαλείστε μετά την κατάθεση να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο email pangiangr@hotmail.com
Τηλ για πληροφορίες 6973439938 (καθημερινές 6-9μμ & ΣΚ 10πμ-9μμ).

Σημείο συνάντησης Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου, Στ. Μετρό Ομόνοια
Ώρα αναχώρησης 07.00π.μ., Κυρ. 19/5

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να περπατήσουμε, να περάσουμε όμορφα και να προσφέρουμε. ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here