20/10:Πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου σε ενημερωτική συζήτηση, με διεθνή υποστήριξη για ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ,που αφορά το καλό και την αιεφορία της ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

0

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 20/10,η Κα Χ.Γαρδικιώτη ιδρύτρια του “Meraki People”,ζήτησε τον λόγο από το προεδρείο, για να ενημερώσει και να προσκαλέσει το Δ.Σ ,την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25η Οκτωβρίου 2019 στο ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ των ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΩΝ από τις 4.30 -7.00 μ.μ. ,για να ενημερωθούν και να  εξερευνήσουν δυνατότητες για ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ,που αφορά το καλό και την αιεφορία της ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Λίγα λόγια για την συντοπίτισσα μας κ.Χ.Γαρδικιώτη και τους  επίσημους καλεσμένους της.

Κα Χριστιάνα Γαρδικιώτη, ιδρύτρια του “Meraki People” (Δήμος Βόρειας Κυνουρίας) και ο Κος Fyodor Ovchinnikov, Συν-Ιδρυτής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Εξελικτικής Αρχηγίας (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) εξηγούν πως οι καιροί μας είναι διαφορετικοί από το παρελθόν και πώς η πρωτοβουλία  Αειφόρου Ανάπτυξης  «Meraki People» κάνει τον ΠΑΡΝΩΝΑ έτοιμο για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ευελπιστούμε να αναπτύξουμε τις  ικανότητες της Κοινότητας και να  συνδέσουμε την περιοχή με Διεθνή Υποστήριξη και Εξειδικευμένη Γνώση ιδιαίτερα στον τομέα της Αειφόρου Ανάπτυξης.

Οι προσπάθειες της Κας  Χρ. Γαρδικιώτη έχουν αναγνωριστεί Διεθνώς από τον Ko Sheridan Tatsuno, κατά συρροή επιχειρηματία και σύμβουλο Κυβερνήσεων ανά τον κόσμο, Κο. James Ehrlich από το Τμήμα Καινοτομίας του Πανεπιστήμιου του Stanford, τον Καθηγητή του Καποδιστιρακού Πανεπιστημίου Τμήμα Βιολογίας – ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ  Δρ. Κων/νο Βοργιά, τον Δρ. Gunter Pauli, Ιδρυτή της ΜΠΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Παγκοσμίο, τον Κο Kaj Embren από την εταιρεία πληθοπωρισμού (crowdsourcing)  Ευρώπης, τον Κο Kevin Jones ιδρυτή του SOCAP από το κίνημα Neighborhood Economics, και από πληθώρα άλλων Εθνικών και Διεθνών κοινωνικών αρχηγών, επιχειρηματιών και Ακαδημαϊκών.

Η Κα Γαρδικιώτη είναι επίσης υπότροφος στο Ινστιτούτο Εξελικτικής Αρχηγίας και στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) υπό την αιγίδα του Τμήματος MEDIA LAB – Συνόδου Κορυφής για τις επιστήμες ΥΓΕΙΑΣ = Bio Summit 3.0  2019

Αυτή την εβδομάδα η Κα Γαρδικιώτη φιλοξενεί μία ομάδα με υποτρόφους του Ινστιτούτου συνεργάτες και υποτρόφους από την Βραζιλία, Κένυα, Σουηδία, Ουγκάντα και ΗΠΑ οι οποίοι ήρθαν να γιορτάσουν την αποφοίτηση τους από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Υποτροφιών, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ και κυρίως να υποστηρίξουν την ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, και αποτελεσματικές ΛΥΣΕΙΣ καθώς και ανθρώπους που έχουν πολυετή πείρα και γνώση στα θέματα Αειφόρου Ανάπτυξης.

Η δημιουργία του ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ θα είναι στο κέντρο όλων των συζητήσεων υπό το πρίσμα καινούργιων μεθόδων παραγωγής και επιχειρηματικής πρωτοβουλίας χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες α’ ύλες – δηλαδή η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ της BIO OIKONOMIAΣ στην περιοχή μέσω ενός επιταχυντή νέων επιχειρήσεων, που συνάδει απόλυτα με την Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τραβάει διεθνώς το ενδιαφέρον των ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ με προσανατολισμό τις ΗΘΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ  ESG(Environment = Περιβάλλον, Social  Impact, Κοινωνικό Αντίκτυπο, Governance = Διακυβέρνηση με αυτά τα κριτήρια από τις ΤΟΠΙΚΕΣ Και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ Διοικήσεις) Χρηματιστηριακό Τομέα με σημαντική αύξηση Διεθνώς.

Η Κα Γαρδικιώτη και ο Κος Ovchinnikov προσκαλούν ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του ΑΣΤΡΟΥΣ και του ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ οι οποίοι:

α) ενδιαφέρονται για το ΜΕΛΛΟΝ της περιοχής τους και β) είναι αποφασισμένοι να ΔΡΑΣΟΥΝ για την αλλαγή σε συνεργασία με το «Μeraki People» , την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗ και μεταξύ τους, να λάβουν μέρος στην διαδικασία συνομιλιών του WORLD CAFÉ στο καταπληκτικό ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ των ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΩΝ από τις 4.30 -7.00 μ.μ. την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25η Οκτωβρίου 2019 για να εξερευνήσουν δυνατότητες για ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ που αφορά το καλό και την αιεφορία της ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Ένας σημαντικός αριθμός Διεθνών Επισκεπτών έχει ήδη δηλώσει την διαδικτυακή παρουσία του στο WORLD CAFÉ. Αυτή καθεαυτή η συγκέντρωση είναι χωρίς χρέωση. Μόνο αν κάποιος θέλει μετά να ΣΥΜΦΑΕΙ με την Διεθνή Ομάδα θα πληρώσει 15Ευρώ για το φαγητό/ποτό του.

Εάν έχετε ερωτήσεις και για ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κα Χριστιάνα Γαρδικιώτη 6999 171819

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας & τον τρόπο του επιχειρείν…Στην εκπομπή «Εσύ έχεις τον λόγο!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here