21/12: Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάει η λειτουργία της νέας λαϊκής αγοράς Άστρους…

0

Από την άλλη Παρασκευή 21/12,η λαϊκή αγορά Άστρους μεταφέρεται!!Ξεκινάει η λειτουργία της νέας λαϊκής αγοράς,απέναντι από τον Ι.Ν Αγίου Νικολάου…

 Μετεγκατάσταση Λαϊκής Αγοράς Αστρους για τις 21/12/2018.

Σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη Παρασκευή 21/12/2018, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο νέο χώρο που έχει κατασκευαστεί απέναντι από τον Ι. Ναό -Αγίου Νικολάου.

Σχετικά με το από 7-12-2018 έγγραφο σας, σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή πρώτη εγκατάσταση των εμπόρων – παραγωγών στην νέα αγορά.

Οι καλύτερες συνθήκες που εξασφαλίζουν οι άρτιες υποδομές του νέου χώρου για εσάς τους εμπόρους – παραγωγούς αλλά και για όλους τους χρήστες της λαϊκής, είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας.

Είμαι βέβαιος ότι η άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα θα συνεχιστεί στην νέα Λαϊκή αγορά, προς όφελος όλων και κυρίως των δημοτών μας που θα απολαμβάνουν στον νέο χώρο καλύτερη ποιότητα, φωτισμό, ασφαλέστερη πρόσβαση, στάθμευση και κυκλοφορία και όλες τις σύγχρονες υποδομές πρόσβασης για Α.Μ.Ε.Α.

Εύχομαι σε όλους, καλές γιορτές, προσωπική και οικογενειακή υγεία, επαγγελματικές επιτυχίες και το 2019 να είναι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο Έτος.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας  

Παναγιώτης K. Μαντάς

Δείτε φωτογραφίες της νέας λαϊκής αγοράς Άστρους

 

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here