22/9: Αρχαιρεσίες ανάδειξης του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

0

Mετά την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 15/09 Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, λόγω της μη συμπλήρωσης της απαιτούμενης απαρτίας, ορίσθηκε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της η Τετάρτη 22/09/21, με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Κέντρο Υγείας Άστρους.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 18:00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 μ.μ. Παρακαλείσθε θερμά, όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας, να προσέλθετε στη συνέλευση και όσοι επιθυμείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.

Όποιος επιθυμεί να δηλώσει την υποψηφιότητα του μπορεί να το κάνει και τηλεφωνικά-απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ.(τηλ:6979380518, 6984850190), κατοχυρώνοντας έτσι τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν του επιτρέψουν να παραστεί αυτοπροσώπως.

Ο Σ.Φ.Κ.Υ. Άστρους είναι ένας συλλογικός φορέας δράσης και προσφοράς, με δυναμικό και έμπρακτο παρών όλα αυτά τα χρόνια και χρειάζεται την ενεργητική συμμετοχή, την στήριξη και την παρουσία όλων μας.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here