22/9: Πάρτε θέση για το Tyros Triathlon 2019! Οι έγγραφές άνοιξαν!

0

Πάρτε θέση για το Tyros Triathlon 2019! Οι έγγραφές άνοιξαν!

Ο Τυρός Αρκαδίας γίνεται το επίκεντρο του Τριάθλου την Κυριακή 2️⃣2️⃣Σεπτεμβρίου 2019. Το Tyros Triathlon αποτελεί θεσμό στο χώρο των multisport events καθώς για 8η συνεχή χρονιά θα γίνει πόλος έλξης για αθλητές και φίλους του Τριάθλου. Δυνατά ονόματα αναμένονται και φέτος να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης ενώ φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να καταγραφεί νέο ρεκόρ συμμετοχής.

Το Tyros Triathlon 2019 με πολλές εκπλήξεις και φόντο τα υπέροχα τοπία ανάμεσα στα μονοπάτια του Πάρνωνα και το Μυρτώο Πέλαγος υπόσχεται πολλές και έντονες συγκινήσεις.
Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:00πμ και η απόσταση είναι Sprint (750m κολύμβηση- 20χλμ ποδήλατο- 5χλμ τρέξιμο). Στον αγώνα θα υπάρχουν ατομικές συμμετοχές αλλά και ομαδικές.

Το κολυμβητικό σκέλος θα πραγματοποιηθεί στα πεντακάθαρα νερά του Τυρού. Η ποδηλατική διαδρομή ξεκινά από το Λιμάνι του Τυρού προς Άστρος, με αναστροφή στην περιοχή Κρυονέρι και επιστροφή από την ίδια διαδρομή. Το Τρίαθλο ολοκληρώνεται με το αγώνισμα του τρεξίματος σε επίπεδη διαδρομή κατά μήκος της παραλίας του Τυρού .

Διαβάστε περισσότερα 👉 http://bit.ly/2KUwniE

Πληροφορίες/Εγγραφές ➡️ www.tyrostriathlon.gr

#TyrosTriathlon #TyrosTriathlon2019 #Triathlon
#running #cycling #swimming #runnfun #triathlonhellas #run#summerrunning #trilife #marathon #runlife #dnkynourias #kynouria#visitkynouria #arkadia #runarkadia #mythicalpeloponnese #peloponnese#axoranamou #fun #politismos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here