28/4:Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Αρκαδία

0

Ο οργανισμός Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ, υπό την αιγίδα επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, διοργανώνει μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Ο Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα», το Σάββατο 28 Απριλίου, 14.30-16.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21) στην Τρίπολη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν σε ενδιαφερόμενους οι ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το Envolve Entrepreneurship, καθώς επίσης και άλλες τοπικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας που πιθανώς λαμβάνουν χώρα και στην πόλη μας.

Ομιλητές εκδήλωσης:

·       Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής Envolve Entrepreneurship Ελλάδας·       Βασίλης Ντούρος, Ιδρυτής της Snob Duck (Επαγγελματίας της Αρκαδίας)

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με ερωταπαντήσεις από το κοινό.

Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ

Ο οργανισμός Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ), είναι μια πρωτοβουλία για τη στήριξη και ανάδειξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε το 2012.

Τo Envolve είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Η.Π.Α., ο οποίος δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα, όπου όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να ευημερήσουν και να αναπτυχθούν. Ο οργανισμός στρέφει το ενδιαφέρον του και κατ’ επέκταση επιβραβεύει εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κλάδων. Τα τέσσερα κριτήρια του διαγωνισμού είναι η καινοτομία, η δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, η οικονομική σύνεση και η βιωσιμότητα. Έως σήμερα, έχει προσφερθεί συνολική χρηματοδότηση ύψους € 4.775.000 σε 19 νικητές συνολικά. Οι νικητές έχουν συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία δημιουργώντας περισσότερες από 1.500 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, με επενδύσεις σχετιζόμενες με τις επιχειρήσεις τους, το ύψος των οποίων ξεπερνά τα € 20.500.000, ενώ η αποτίμησή τους σήμερα υπερβαίνει τα  €55.000.000.

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr και www.envolveglobal.org

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here