Ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Βόρειας Κυνουρίας

0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Τις τελευταίες μέρες λόγω συνεχών βλαβών, που εντοπίζονταν κυρίως στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Τ.Κ. Ξηροπηγάδου, η Υπηρεσία κλήθηκε και παρενέβη πολλάκις στο δίκτυο ύδρευσης, προκειμένου να αποκαταστήσει τα προβλήματα υδροδότησης που δυσχέραιναν την καθημερινότητα και την εργασία των κατοίκων του χωριού. Η έκταση όμως του προβλήματος ήταν τέτοια που κρίθηκε αναγκαία η άμεση, προσωρινή αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού δικτύου περίπου 1300m. Στην διεκπεραίωση των εργασιών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν εντός 11 ωρών, συμμετείχαν πολλοί τους οποίους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε.

Συνεπώς, η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ευχαριστεί θερμά:

  • Τους εθελοντές – κατοίκους του χωριού που προσήλθαν αυτοβούλως και παρείχαν ουσιαστική βοήθεια στο συνεργείο της Υπηρεσίας, που είχε αναλάβει την εκτέλεση του έργου.
  • Τον νυν αλλά και τους πρώην Πρόεδρους της Τ.Κ. Ξηροπηγάδου για την άριστη συνεργασία και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά.
  • Το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με παρέμβαση του διευκολύνθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.
  • Το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την άμεση παραχώρηση μηχανήματος και προσωπικού για τον καθαρισμό σημείων, όπου διέρχεται αγωγός ύδρευσης.
  • Και για ακόμα μία φορά, τους υδραυλικούς, εργάτες ύδρευσης και υπεύθυνο δικτύων της Υπηρεσίας, που υπερβαίνοντας εαυτούς, εργάζονταν για 11 και πλέον συνεχείς ώρες, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση του χωριού.

 

Η Πρόεδρος

της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αναγνωστάκου Χριστίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ