3/5:Πρόγραμμα εορτασμού της 196ης επετείου Β΄Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, στο Άστρος

1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 196ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “O «Ιερός Χώρος « της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων είναι σεμνός και επιβλητικός , είναι «μουσείο» από μόνος του.

    Μετά από πολλά χρόνια έγιναν οι απαιτούμενες επισκευές και εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τώρα το Μουσείο μπορεί να είναι ανοικτό. Όλα τα μέχρι σήμερα εμπόδια σιγά σιγά κατέρρεψαν. Ο σεμνός και επιβλητικός «ιερός χώρος « και το αρχαιολογικό μουσείο Άστρους , που είναι «μουσείa» από μόνa τουs , η σεμνοτητα του κτηρίου της σχολής Καρυτσιώτη, οι καμινάδες των δωματίων των μαθητών της σχολής ,τα αμέτρητα μνημεία χιλιετιρίδων της περιοχής και η νωπή μνήμη της σύγχρονης ιστορίας μας της Β Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων καθιστούν τον χώρο επιβλητικό μεγαλείο ,που όλοι πρέπει να δούμε και να επισκεπτόμαστε συχνότερα.

    Τα μάρμαρα και τα μνημεία είναι σημαντικά και υπάρχουν σε όλα τα μουσεία. Εμείς έχουμε παραπάνω από τα μνημεία αυτό τον υπέροχο σεμνό και επιβλητικό χώρο , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕIΟ ΑΠΟ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ, δεμένο με την σύγχρονη ιστορία μας που δεν το έχουν πολλοί. Αυτό το μουσείο μας θα ανοίξουμε σύντομα.

    O κοινός νους , καλύτερα αργά παρά ποτέ , τελικά θα επικρατήσει και ο “Ιερός Χώρος “ της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και το αρχαιολογικό μουσείο Άστρους θα άνοιξουν σύντομα οριστικά και αμετάκλητα.”

    https://www.astros-kynourianews.gr/%ce%bf-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b2-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here