Δελτία τύπου,Περιφέρειας Πελοποννήσου

0

Πέτρος Τατούλης «Εδραιώνεται στον ενεργειακό χάρτη της Μεσογείου η Πελοπόννησος»

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων για τα δύο θαλάσσια οικόπεδα Νότια της Πελοποννήσου.

«Η Πελοπόννησος αποκτά ολοένα και πιο σημαίνοντα γεωστρατηγικό ρόλο στον ενεργειακό χάρτη της Μεσογείου» σημείωσε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι η περιφερειακή αρχή είναι έτοιμη, όπως έγκαιρα είχε ανακοινώσει, αναπτύσσοντας διεθνείς συνεργασίες, αλλά και τις απαραίτητες υποδομές ώστε να αξιοποιήσει προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου όλες τις νέες δυνατότητες.

«Μια νέα προοπτική ανοίγεται για την Πελοπόννησο» ανέφερε ακόμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «με τους πόρους που προβλέπονται εκ της σύμβασης να αποδίδονται, η Περιφέρεια θα αποκτήσει οικονομική αυτονομία, ώστε να αναπτυχθεί με διαφορετικούς ρυθμούς, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα».

 

Δ.Τ. Αναβολή συνέντευξης τύπου

Ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με στελέχη της British Airways, αναβάλλεται λόγω κωλύματος των στελεχών της British Airways.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here