5/7:Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ Βόρειας Κυνουρίας.

0
ΔΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν-3852/2010, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, για την προεκλογική προβολή τους εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου  2019.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κουτρουμπής Γεώργιος – Πρόεδρος Δ.Σ.

Έγκριση εκκίνησης της διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο, «Εκπόνηση μελετών Εφαρμογής και Τευχών Δημοπράτησης για το έργο «Αποκατάσταση Δηµοτικού Σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

Έγκριση του 1ου και τακτοποιητικού ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Βελτίωση μηκοτομής και ασφαλτόστρωσης δημοτικών δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Πέτρου.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Εξέταση της ένστασης με αριθμό 5404/27-05-2019 του αναδόχου του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Τοπική Κοινότητα Δολιανών».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Εξέταση της ένστασης με αριθμό 5405/27-05-2019 του αναδόχου του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Τοπική Κοινότητα Δολιανών».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Εξέταση της ένστασης με αριθμό 5406/27-05-2019 του αναδόχου του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην Τοπική Κοινότητα Δολιανών».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

Εξέταση αιτήματος για χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Τσιμεντοστρώσεις – τοιχία αντιστήριξης Δημοτικής Κοινότητας Άστρους».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Αντιδήμαρχος

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης/Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την διάθεση προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της Δ.Ε.Υ.Α.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Βλάχος Χρήστος – Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.

Λειτουργία υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου  Βόρειας Κυνουρίας κατά την ημέρα του Σαββάτου (άρθρο 36 παρ.8 Ν.3584/07).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κουτρουμπής Γεώργιος – Πρόεδρος Δ.Σ.

Αναμορφώσεις προϋπολογισμού.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος

 

Η πρόσκληση αυτή, ακολουθεί την αναβληθείσα – λόγω έλλειψης απαρτίας – προγραμματισμένη για την 28η Ιουνίου 2019 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αριθμός πρόσκλησης 6482/24-06-2019), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 7 «Απαρτία-λήψη αποφάσεων», του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

 

 

 

 

 

Ο

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κουτρουμπής Γεώργιος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here