ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ “ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με ένα κυριολεκτικά υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από ένα μεγάλο ποσοστό ανανέωσης στελεχών η παράταξη “Ανοιχτό Επιμελητήριο” του Γιάννη Μπουντρούκα θα διεκδικήσει εκ νέου τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις εκλογές που θα διενεργηθούν από 8 έως 11 Δεκεμβρίου 2017.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ( 6/11/17 ), σε μία συγκέντρωση της παράταξης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και την επομένη ημέρα ( Τρίτη 7/11/17 ) υποβλήθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του επιμελητηριακού συνδυασμού στην αρμόδια εκλογική επιτροπή.

Μιλώντας στα στελέχη του συνδυασμού του ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας επισήμανε ότι ο κεντρικός στόχος αυτών των εκλογών θα πρέπει να είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου στις εκλογές του Δεκέμβρη και τόνισε ότι αντίπαλος της νέας Διοίκησης θα είναι μόνο τα προβλήματα του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Αρκαδίας.

Ο επικεφαλής του “Ανοιχτού Επιμελητηρίου” ευχαρίστησε θερμά όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και κατέστησε σαφές ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να είναι ανοιχτό όχι μόνο στα μέλη του αλλά θα είναι ανοιχτό σε δημιουργικές προτάσεις, σε καινοτόμες δράσεις και σε προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

“Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους όσους επιχειρούν και δεν υπάρχει η πολυτέλεια των αποκλεισμών και των διαχωριστικών γραμμών στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Συνεχίζουμε με σύνεση, με σύνθεση και με δημιουργική διάθεση για να κρατήσουμε ψηλά το Επιμελητήριο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά όλα τα μέλη μας γι αυτό και τα καλώ να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν με την παρουσία τους το νέο ξεκίνημα που επιχειρούμε. Μόνο έτσι θα ενισχύσουμε τη φωνή μας και θα μπορούμε αύριο να παλέψουμε από καλύτερη θέση τα μεγάλα προβλήματα των κλάδων μας. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα σε όλους” δήλωσε αμέσως μετά τη συγκέντρωση ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας κηρύσσοντας έτσι και επίσημα τον προεκλογικό αγώνα των μελών της παράταξης του που μάλιστα θα είναι η μοναδική που θα διεκδικήσει τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις επερχόμενες εκλογές.

Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ανοιχτό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Μπουντρούκα είναι το εξής:

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

  1. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  2. ΚΑΡΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
  3. ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  4. ΜΠΕΛΔΕΚΟΣΚΩΝ/ΝΟΣ
  5. ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  6. ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  7. ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  8. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  9. ΣΑΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  10. ΤΕΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  11. ΤΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΑΟΣ
  12. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  13. 13. ΧΑΣΑΠΗ ΕΛΕΝΗ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  3. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  4. ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  5. ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
  6. ΚΟΤΣΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  7. ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  8. ΜΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
  9. ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
  10. ΠΙΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  11. ΡΑΔΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  12. ΣΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
  13. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  14. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

  1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  2. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
  3. ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  4. ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  5. ΚΟΛΟΚΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  6. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  7. ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  8. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΜΑΤΙΝΑ
  9. ΣΙΑΝΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  10. ΤΡΟΥΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  11. ΤΣΕΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

  1. ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  2. ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (οδός Καϊκα και Λεωνίδα Ζέρβα, Μεγαλόπολη) και από ώρας 10 το πρωί έως  6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ – ΙΔΡΥΜΑ ΖΑΦΕΙΡΗ  και από ώρας 10 το πρωί έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

10 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΕΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ και ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (25ηςΜαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) και  από ώρας 10 το πρωϊ  έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ