ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ&ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

0

Εγκαινιάσθηκε με μεγάλη επιτυχία το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στη Μεσσηνία, το βράδυ της Τρίτης, 16 Απριλίου. Στο πλαίσιο των εγκαινίων ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, παρουσίασε όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Σύμβουλους στη Μεσσηνία, ανθρώπους άξιους, ο καθένας στον τομέα του, με ήθος, γνώσεις, εμπειρία και όρεξη για δουλειά και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία!

Ο Παναγιώτη Νίκας, κατά την ομιλία του προς τον κόσμο που είχε κατακλύσει το εκλογικό, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Η υποστήριξη και η αγάπη που μου δείχνετε είναι κάτι το συγκινητικό. Σ’ εμένα αλλά και σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε με σθένος και να φέρουμε την επιβεβλημένη αλλαγή στην Πελοπόννησο.

Από εσάς και την ψήφο σας εξαρτάται το αν θα ζούμε:

-στην Περιφέρεια με το χειρότερο οδικό δίκτυο στην Ελλάδα, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδινε η Ευρώπη για επιδιόρθωσή του, μέσα από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης

-σε μια Περιφέρεια που έχει γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος, κοστίζοντας σε όλους μας 13 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα από την Ευρώπη

-σε μία Πελοπόννησο που υποφέρει από την ανεργία, ενώ αφήνουμε τα χρήματα που δίνει η Ευρώπη ανεκμετάλλευτα

-σε μία Πελοπόννησο ανοχύρωτη στις φυσικές καταστροφές

Αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, καταργώντας την παραδιοίκηση, έχοντας οικονομική διαύγεια και πολεμώντας τον λαϊκισμό, το «καρκίνωμα» της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη δεν έχουμε καμία πολιτική σχέση. Είναι η επιτομή του λαϊκισμού, κάνει χαρτοπόλεμο το δημόσιο χρήμα, μοιράζει κάλπικες υποσχέσεις και προγραμματικές συμβάσεις που θα πρέπει να αποπληρώσει η επόμενη διοίκηση.

Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο λαός της Πελοποννήσου και ότι θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις έναν έντιμο αγώνα για τη νίκη στις Περιφερειακές εκλογές, γιατί Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» ηχηρό μήνυμα έστειλε και ο πρ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Έχουμε υποχρέωση να δείξουμε την πόρτα σε εκείνους που έπαιξαν στα ζάρια το μέλλον της Περιφέρειάς μας. Σε όλη αυτή την …ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε χωρίς ντροπή τους Πελοποννησίους. Να διαλέξουμε εκείνους που δεν υποκρίνονται, που δεν ψαρεύουν με δύο καλάμια, που σέβονται το δημόσιο χρήμα, που αγαπούν γνήσια τον τόπο τους και που, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ακούν το κάλεσμα της συνείδησής τους, της παράταξής μας και πάνω από όλα της πατρίδας μας!»

Παναγιώτης Ε. Νίκας

Δήμαρχος Καλαμάτας

υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ + ΒΙΝΤΕΟ/ΕΓΚΑΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παναγιώτη, καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Σου εκφράζω την απόλυτη στήριξή μου σε εσένα και τα πανάξια στελέχη του συνδυασμού μας, ώστε ν’ αλλάξει επιτέλους σελίδα η Πελοπόννησος.

Στο ιστορικό γύρισμα αυτής της σελίδας, οφείλουμε να βοηθήσουμε οι πάντες!

Για να γράψουμε με τον αγώνα μας τις λέξεις εντιμότητα και ανάπτυξη στην Πελοπόννησο.

Γιατί αυτά είναι που σήμερα λείπουν και αυτά είναι τα μεγάλα ζητούμενα της εκλογικής σου μάχης.

Δείξτε λοιπόν την πόρτα σε εκείνους που έπαιξαν στα ζάρια το μέλλον της Περιφέρειάς μας!

Δείξτε την πόρτα σε όλη αυτή την ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε χωρίς ντροπή τους Πελοποννησίους!

Καλώ λοιπόν την καθεμία και τον καθένα να ζυγίσουμε καλά την βαρύτητα της ψήφου μας. Συντεταγμένα, χωρίς αμφιταλαντεύσεις, χωρίς προσωπικές στρατηγικές, χωρίς ακόμα και δικαιολογημένες πικρίες, να διαλέξουμε αυτό που απαιτούν οι καιροί:

Να διαλέξουμε, δηλαδή, εκείνους που δεν υποκρίνονται, που δεν ψαρεύουν με δυο καλάμια, που σέβονται το δημόσιο χρήμα, που αγαπούν γνήσια τον τόπο τους και που σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ακούν το κάλεσμα της συνείδησής τους, της παράταξής μας και –πάνω απ’ όλα- της πατρίδας μας!

Παναγιώτη καλό αγώνα και με τη νίκη!”

Ευχαριστώ για την υποστήριξη Πρόεδρε. Δεσμεύομαι να την τιμήσω και με τη στήριξη του κόσμου να φέρουμε την επιβεβλημένη αλλαγή στον τόπο μας.

Δείτε το απόσπασμα από την ανάγνωση του μηνύματος του Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεσσηνίας στην Καλαμάτα για τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” με υπ. Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα στο link που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=qAfzLj5bAsY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2JdonZdvcIb-SvIBd03DdmXFRKQRZ0Os2WuRBHBgRklFWN4e_MntEuzPk

Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

ΣΗΜΕΡΑ

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 20:00, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε όλη την Περιφέρεια, θα βρίσκεται στην Κόρινθο, όπου θα συναντηθεί με γυναίκες της Κορινθίας, στο Nostro Mondo και θα συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, αλλά και για τις λύσεις που μπορεί να δώσει σε ζητήματα που τις απασχολούν μία ικανή διοίκηση στην Περιφέρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here