Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Γ.Καμπύλη από τον κ.Π.Μαντά

0

Οι δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στη Βόρεια Κυνουρία για την περίοδο 2019-2023 έφτασαν στο τέλος τους. Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Καμπύλη, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη θητεία του.

Παραμένω στις ίδιες αρχές, ιδέες, απόψεις και πρακτικές που με ώθησαν το 2011 να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι τρόποι να προσφέρεις στα κοινά υπάρχουν, είναι πολλοί και διαφορετικοί. Δεν είναι μονόδρομος για την προσφορά στα κοινά η θέση του Δήμαρχου ή η παρουσία σε δημοτικές πλειοψηφίες.

Για πρώτη φορά, θα βρεθούμε εγώ και η παράταξη μου στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Στη θέση του ελέγχου, της παρουσίας, της επαγρύπνησης και της συνεργασίας.
Θερμά ευχαριστώ στους 2.915 συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν.

Η επιλογή τους, είναι εντολή για εμάς. Και η εντολή τους ταιριάζει με την επιλογή μας. Να συνεχίσουμε να δίνουμε τον εαυτό μας για το καλό των πολλών.

Θερμά ευχαριστώ σε όλους τους υποψήφιους της δημοτικής μας παράταξης για τον ειλικρινή, τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα που δώσαμε. Η σύμπνοια, η αγάπη, η αλληλεγγύη και το πάθος των νέων παιδιών και των έμπειρων συνεργατών, είναι σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αξιοπρεπή, δημιουργικό και πολιτισμένο αγώνα της αντιπολίτευσης.

Ο Δήμος που θα παραδώσουμε την 1-9-2019 στη νέα Δημοτική αρχή, είναι ένας δήμος καλύτερος από αυτόν που παραλάβαμε το 2011.

Ειλικρινά, εύχομαι, ο Δήμος που θα παραδοθεί την 1-9-2023 να είναι ακόμα καλύτερος. Αυτή θα είναι και η βασική αρχή της πολιτικής μας για τα τέσσερα αυτά χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here