Δείτε τα 7 θέματα εκτός ημερησίας διάταξης,από το Δ.Σ

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση, τέθηκαν 8 θέματα εκτός ημερησίας διάταξης επείγοντα χαρακτήρα…

Δείτε παρακάτω όλα τα θέματα που συζητήθηκαν ,εκτός Η.Δ

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ :Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

1. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού ύψους 415.338,00€ για την Ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

2. Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 253/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την απ’ ευθείας εξαγορά οικοπέδων στην Τοπική Κοινότητα Ξηροπηγάδου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

3. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοπόννησου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το έργο «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών της εγκατάστασης οδοφωτισμού της παραλιακής οδού Ξηροπήγαδου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Π.Ε. Αρκαδίας».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

Ερωτήματα για τα οικόπεδα & «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών της εγκατάστασης οδοφωτισμού της παραλιακής οδού Ξηροπήγαδου

4. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το έργο «Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Μελιγούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Π.Ε. Αρκαδίας».ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Μαντάς Παναγιώτης – Δήμαρχος

5. Εξειδίκευση πιστώσεων.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος

6. Αποδοχή και κατανομή ποσού, για λειτουργικές δαπάνες σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – εξειδίκευση πίστωσης.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Πρόεδρος Δ.Ε.Π.

7. Περί αποδοχής επιχορήγησης από τον Ο.Α.Ε.Δ. ποσού ευρώ για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών Ι.Κ.Α. των απασχολούμενων ανέργων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, δμηνης διάρκειας (Πρόσκληση 8/2018 Ο.Α.Ε.Δ.) και αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Χονδρολέος Ιωάννης – Αντιδήμαρχος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here