7/10:Σαλπάρει το Καραβάκι «Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους»

0

Σαλπάρει το Καραβάκι «Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους»

Τη Δευτέρα,   7 Οκτωβρίου,  ώρα 18:00

Θεατρική Αίθουσα Λυκείου Άστρους

Ένας ναύαρχος , ένας αγρότης,  ένας ασφαλιστής,  μία κυρία που ασχολείται με δώρα,  ένας ηλεκτρολόγος,  μία φιλόλογος,  ένας ποιητής, μία κυρία που ασχολείται με τον ευλογημένο καρπό της ελιάς,  μία υπάλληλος φαρμακείου και ένας δάσκαλος, δήλωσαν μέχρι στιγμής υποψηφιότητα για το καραβάκι «Το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους»,  που σαλπάρει προς τους Νέους Κόσμους του 2020,  την ερχόμενη Δευτέρα,  7 Οκτωβρίου,  στις 6:00 το απόγευμα από τη Θεατρική  Αίθουσα του Λυκείου Άστρους.

Το πρώτο ανάγνωσμα της νέας… παρθενικής περιπλάνησης θα είναι  «Ο Μπίντερμαν  και οι εμπρηστές»  του μεγάλου Ελβετού Μαξ Φρις, γραμμένο κι αυτό στα χρόνια της «Γηραιάς Κυρίας» του Ντύρρενματ.

Είναι η εποχή που η Ευρώπη βλέπει το έρημο τοπίο που αφήνει  ο πόλεμος και οι δύο μεγάλοι συγγραφείς της ουδέτερης στον πόλεμο Ελβετίας δίνουν τη μάχη για να σωθούν οι στοιχειώδεις αξίες του ανθρώπου.

Το δικό μας ρεπερτόριο για τη  χρονιά  θα ανακοινωθεί όταν οι… ταξιδιώτες φτάσουν μεσοπέλαγα και απαγκιστρωθούν εντελώς από τα δίχτυα τα περυσινής επιτυχίας.

Νέες συμμετοχές μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο κατόπιν τηλεφωνήματος στο  6936887881.

Όσοι δεν  επιθυμούν να παίξουν,  μπορούν να δηλώσουν μόνο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που έχει πολύ μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Ευχαριστίες απευθύνομε σε όλους τους φορείς που διευκόλυναν το έγκαιρο ξεκίνημά μας.

Ευχόμαστε στους αδελφούς Συλλόγους, αλλά  και στα παιδιά μας, που ξεκίνησαν ήδη, Καλή και γόνιμη  χρονιά!

Στη φωτογραφία ο συγγραφέας  Μαξ  Φρις

Πληροφορίες για το Θ.Ε.Α. και τα αντικείμενα διδασκαλίας:

https://www.facebook.com/theatrikoastrous/

https://theatrikoastrous.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here