Μεγάλη επιτυχία είχε η 1η “Γιορτή ελιάς στο Ξηροπήγαδο”

0

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην “1η Γιορτή ελιάς στο Ξηροπήγαδο”.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του σχολείου στην παραλία Ξηροπηγάδου,πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Γιορτή ελιάς .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό της νέας ελαιοκομικής χρονιάς και με την προσφορά τοπικών εδεσμάτων με λάδι και ελιές από τους παραγωγούς του Ξηροπηγάδου. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με κεράσματα  και Ελληνικές μελωδίες από το συγκρότημα του Παναγιώτη Κουτούζου.

Ο πρόεδρος  της τ/κ του Ξηροπηγάδου κ.Σωτήρης Τσιούλος, τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους,με την ευχή να γίνει θεσμός αυτή γιορτή,με την βοήθεια του δήμου και της περιφέρειας. Στην γιορτή   παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γ.Παπαηλιού,ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Χ.Λαμπρόπουλος και ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα ,οι κ.κ αντιδήμαρχοι Δ.Κατσής και Γ.Σαμαρτζής,ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Θ.Πλακοκέφαλος και πλήθος δ/σ,ο πρώην δήμαρχος κ.Π.Μαντάς, με αρκετά μέλη της παράταξης του,ο πρόεδρος της τ/κ Άστρους κ.Κ.Μπάρλας και πλήθος επισκεπτών.Στην συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά από τον πρόεδρο της τ/κ ,στους επίτιμους καλεσμένους…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

1η Γιορτή ελιάς Ξηροπήγαδο

Αγιασμός-1η Γιορτή ελιάς Ξηροπήγαδο


1η Γιορτή ελιάς,πρόεδρος τ/κ Ξηροπηγάδου

Ποίημά

Χαιρετισμοί-1η Γιορτή ελιάς Ξηροπήγαδο

Γ.Παπαηλιού στη 1η Γιορτή ελιάς στο Ξηροπήγαδο

κ.Λαμπρόπουλος στη 1η Γιορτή ελιάς Ξηροπήγαδο

Δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης στη 1η Γιορτή ελιάς Ξηροπήγαδο

Μουσική βραδιά-1η Γιορτή ελιάς Ξηροπήγαδο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here