8/2: Πρόγραμμα μονοήμερης εκδρομής του συλλόγου “Η ΑΝΘΗΝΗ”

0
 • Πρόγραμμα μονοήμερης εκδρομής του συλλόγου Η ΑΝΘΗΝΗ.
  Σάββατο 8, Φεβρουαρίου 2020.

  Η αναχώρηση για την μονοήμερη εκδρομή μας έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 6.45 το πρωί του Σαββάτου από την εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Άστρος.

  Πρώτος προορισμός είναι το νέο μουσείο της Ακρόπολης στο οποίο θα φτάσουμε περίπου στις 10.30 το πρωί. Το Μουσείο της Ακρόπολης δημιουργήθηκε για να στεγάσει τα ευρήματα του βράχου της Ακρόπολης και εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2009.
  Ξεναγός θα μας δώσει όλες τις πληροφορίες για το μουσείο και τα εκθέματα που υπάρχουν εντός αυτού και θα μας ξεναγήσει για περίπου μιάμιση ώρα.

  Στις 12.30 θα αναχωρήσουμε για την επίσκεψή μας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
  Θα γίνει μια ενημέρωση σχετικά με το ίδρυμα για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια θα μπορέσουμε να περιηγηθούμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ιδρύματος και θα αναχωρήσουμε στις 15.00 το μεσημέρι με κατεύθυνση προς το Τhe Μall Athens.

  Το The Mall Athens είναι το πρώτο και μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2005 και αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό αγορών και διασκέδασης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας.
  Εκεί θα γευματίσουμε και θα κάνουμε τα ψώνια μας για 3 περίπου ώρες και θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στο Άστρος στις 18.30 το απόγευμα.

  Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στο Άστρος 21.00 το βράδυ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here