Μεγάλο ενδιαφέρον & προτάσεις στην επιτροπή διαβούλευσης για το λάδι (videos & photos) No1

0

Χθες πραγματοποιήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον η προγραμματισμένη επιτροπή διαβούλευσης με θέμα:

Συζήτηση και κατάθεση απόψεων – προτάσεων, από τους ελαιοπαραγωγούς, τους εμπόρους και τους ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης σε σχέση με την τιμή του ελαιολάδου και της βρώσιμης ελιάς – αναζήτηση πιθανών λύσεων.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Επιτροπής

Την χθεσινή συνεδρίαση άνοιξε με χαιρετισμό,ο πρόεδρος της επιτροπής διαβούλευσης κ.Θ.Πλακοκέφαλος,στην συνέχεια ακολούθησε ο χαιρετισμός και  η 1η τοποθέτηση,του προέδρου του επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Γιάννη Τρουπή και του δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη.

Πλήθος δημοτών παραβρέθηκαν στην συζήτηση ,καθώς έδωσαν το παρών και ο πρώην δήμαρχος κ.Π.Μαντάς και αρκετοί δ/σ.

Ακολούθησε  η τοποθέτηση του καθηγητή της Γεωπονικής σχολής  Αθηνών κ.Σ.Βέμμου,κάνοντας μια γενική τοποθέτηση όλων των παραμέτρων,από την καλλιέργεια της ελιάς,μέχρι την παραγωγή και διάθεση του ελαιολάδου.

Στην συνέχεια ο πρόσεδρος της επιτροπής είπε, ότι η περιφέρεια είναι στο πλευρό μας όπως μας δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ.Χ.Λαμπρόπουλος,ο οποίος δεν μπορούσε να παραστεί,λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Ακολούθως έλαβε τον λόγο ο κ.Μ.Κορασίδης,ο οποίος εκπροσωπούσε τον αντιπρόεδρο της βουλής κ.Ο.Κωνσταντινόπουλο και μετέφερε τις θέσεις του..

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos με τις τοποθετήσεις τους,ακολουθούν οι προτάσεις και τα ερωτήματα των μελών της επιτροπής καθώς και των ελαιοπαραγωγών, εμπόρων και τους ιδιοκτητών  ελαιοτριβείων.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Ακολουθούν αργότερα, οι προτάσεις και τα ερωτήματα των μελών της επιτροπής καθώς και των ελαιοπαραγωγών, εμπόρων και τους ιδιοκτητών  ελαιοτριβείων.

Προτάσεις μελών-ελαιοπαραγωγών-εμπόρων-ελαιοτριβείων,στην επιτροπή διαβούλευσης για το λάδι στον δήμο μας (videos) No2

Απαντήσεις ερωτημάτων από τον κ.Σ.Βέμμο-δευτερολογίες-διάλογοι, από την επιτροπή διαβούλευσης του δήμου μας ( videos) Νο3

Δείτε τις τελικές τοποθετήσεις του προέδρου του επιμελητηρίου & του δημάρχου από την επιτροπή διαβούλευσης του δήμου μας ( videos) Νο 4

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here