9/7: Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι  θα γίνει διακοπή ρεύματος, στις εξής περιοχές…

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι  θα γίνει διακοπή ρεύματος, λόγω εργασιών συντήρησης στις εξής περιοχές του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας:

  1. 08:00–10:00 την  Παρασκευή 9-7-2021  στο Άστρος από την πλατεία έως την έξοδο προς Τρίπολη, περιοχή Καρέλα, Συκιά, στην Ορεινή Μελιγού, Άγιος Ιωάννης, Στόλος, Φούντωμα, Αητοχώρι, Χάραδρος, Άγιοι Ασώματοι, Πλάτανος, Σίταινα και Καστάνιτσα.

  2. 08:00–15:00 την  Παρασκευή 9-7-2021  στην Ι.Μ.Λουκούς, Δολιανά,Προσήλια, Ρουνέικα, Πλατάνα, Άγιος Γεώργιος και Βάθεια.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει  ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here