Ημερίδα για την πρόληψη – αντιμετώπιση του καπνίσματος και τί προβλέπεται βάσει του νέου νόμου

0

Το astros-kynourianews  σας παρουσιάζει την εξαιρετική  ημερίδα για το κάπνισμα, που παρακολουθήσαμε, σήμερα το μεσημέρι στο Κ.Υ.Αστρους,συμβάλλοντας θετικά στην σωστή ενημέρωση και πρόληψη,για τους κινδύνους του καπνίσματος. Παρατίθεται ολόκληρη,ειδικά για  εσάς που δεν μπορέσατε να παραβρεθείτε και να την παρακολουθήσατε σήμερα..

Τις παρουσιάσεις έκαναν ,η Κα Βλάχου Γαρυφαλλιά-πνευμονολόγος, επιμ.Α,Π.Γ.Ν Τρίπολης,η Κα Χρονοπούλου Ελένη-ψυχολόγος, υπεύθυνη ψυχιατρ.Τομέα Π.Γ.Ν Τρίπολης,ο κ.Tομάρας Πέτρος,διοικητής Π.Γ.Ν Τρίπολης και ο κ.Καμαρινόπουλος Σωτήρης,Προιστάμενος Διεύθυνσης Δημ.Υγείας Περιφ.Πελοποννήσου-Υγιεινολόγος,οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις και συμβουλές στα παρακάτω ερωτήματα.

-Πώς μπορεί να γίνει η διακοπή του καπνίσματος, πράξη;
-Ποιες οι μέθοδοι και ποια ταιριάζει στον καθένα;…
»Πολεμώντας τον εθισμό»-Προσεγγίζοντας τον εθισμό από την ψυχολογική του διάσταση. -Το κάπνισμα στην εφηβεία. Είμαι γονιός…πως να διαχειριστώ το ζήτημα;
Συμβουλευτική γονέων για διαχείριση του προβλήματος σε επίπεδο πρόληψης ή αντιμετώπισης.
Παθητικό κάπνισμα-η άλλη διάσταση του προβλήματος-.Γνωρίζουμε όσα πραγματικά ισχύουν;
Μία πολύ σημαντική Ημερίδα που αφορούσε όλη την κοινωνία μας!Τον καπνιστή και τον μη καπνιστή, τους φορείς, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες…
-Ποια είναι τα νέα δεδομένα του Αντικαπνιστικού Νόμου;Τι ισχύει με το νομικό πλαίσιο; Σημαντικά ερωτήματα των επαγγελματιών, όπως απαντήθηκαν.
Συνδιοργάνωση: Γ.Π.Ν. Τρίπολης-Κ.Υ.Αστρους-Δήμος Β.Κυνουρίας.
Παραβρέθηκαν στην ημερίδα ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης και ο αντιδήμαρχος κ.Ι.Καμπύλης καθώς και επαγγελματίες που έθεσαν ερωτήματα για τον νέο νόμο.
Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ