Κάποιες προσθαφαιρέσεις για τον Πλάτανο… και η απάντηση μου… στα ΜΜΕ, περί ημιμάθειας και αμάθειας…

0

Γράφει ο Θόδωρος Βαρίκος

——– Επειδή άκουσα πολλά,… μπινελίκια από 80άρηδες και 90άρηδες Πλατανίτες, για όσα έγραψα για το χωριό μας, προσθέτω και αφαιρώ κάποια στοιχεία.

1ΟΝ  Οι αλευρομήχανοι βυτορόπουλοι, είχαν την επιχείρησή τους στην Ύδρα και όχι Σπέτσες και μάλιστα στο κτήριο που τώρα είναι το Αστυνομικό τμήμα Ύδρας (πηγαίνετε το καλοκαίρι από Παράλιο  ‘Αστρος να το δείτε). Ο  παππούς  μου από μάνα,  Γιώργης  Λάτσης (καλάτσης, δηλαδή ,καλός Λάτσης) ήταν αρχισέφ στα καλύτερα της Ύδρας.

2ΟΝ Το κύριο έσοδο του Πλατάνου,  ήταν το κοκκάρι ( μικρό κρεμμύδι)που τροφοδοτούσε σχεδόν ολόκληρη την Πελοπόννησο, στη Λακωνία μάλιστα πουλιόταν με δελτίο, παρουσία αστυνομικού.

3ον Οι  Ανούσηδες και Μπαρκάδες (εφτά αδέλφια, Νέος Ρήγας, Φάντης, χαρτοβιομηχανία) κυριαρχούσαν στην Πλάκα και Θησείο.

4ον Ο πολιτικός μηχανικός Κ. Παγώνης,  ήταν πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος και τεχνικός σύμβουλος του γέρου Καραμανλή.

5ον οι Μαρούδηδες και Μοιραίοι, άφησαν κληροδοτήματα στον Πλάτανο, αλλά καταχράστηκαν από Παραλιώτες (οικόπεδο Άγιοι Θόδωροι)αλλά πάλι καλά τους έβαλαν τα ονόματά τους σε δύο δρόμους.

6ον Με  ενέργειες του δικηγόρου Αντιπροέδρου Βουλής Σακαλή, φτιάχτηκε το υδραγωγείο του Άστρους (το σπίτι του στον Πλάτανο ανήκει τώρα στο Θόδωρο Πέρρο.)

7ον Το σπίτι τώρα του Σταύρου Πέρρου, που έχει αγοράσει ένας τύπος, που έχει το μαγαζί  «Μελίνα» στην Πλάκα, ανήκε στον Αχιλλέα  Πέρρο, που ήταν υπουργός, στην τρίμηνη κυβέρνηση του Αγιάννη κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.

Στην συνέχεια απαντώ στα περί ημιμάθειας και αμάθειας…

 Κύριε,  Θάνο  Μπόγρη για σας…

Θα  προσέξατε ,ότι  δεν ήθελα να απαντήσω στο σχόλιό σας… λίβελλο, γιατί μου αρέσει μεν η πολυφωνία, όχι όμως η κακοφωνία, η μίρλα, η μιζέρια ,  τα  τυπικά και όχι η ουσία των  πραγμάτων  και φυσικά  τα δήθεν πονηρά και … έξυπνα.  Στο  λέω,  ευθέως , δημόσια και καθαρά.

Σου  απαντώ, γιατί εκτιμώ, ότι κυρίως, θέλετε να τρομοκρατήσετε και έμμεσα να απειλήσετε τα άλλα ΜΜΕ στο Άστρος…

Όσον αφορά τη δική μας τώρα…«κόντρα».

Ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί με επιβεβαιώσατε καταλυτικά, για όσα ανέφερα έγραψα για το πρόσωπό σας και την  ιστοσελίδα (Άστρος  Νιους)

1ΟΝ Ναι εργάζεστε στο γηροκομείο της Τρίπολης, είναι αλήθεια, δεν είναι ψέματα.

2ον Ναι είστε και προγραμματιστής… κομπιουτεράς και μάλιστα συνιδιοκτήτης με τον κ. Γιάννη Συνοδινό. Εσείς στρατοπεδεύετε στην Τρίπολη και ο άλλος στην Αθήνα.

Το γράψατε ο ίδιος άλλωστε : Είμαι ομόρρυθμο μέλος  μιας εταιρείας πληροφορικής και ενημέρωσης μέσω διαδικτύου. Τι σκόπιμα δεν απαντήσατε. Ποια είναι η εταιρεία και ποιος ο συνεταίρος σας. Μήπως η  παλιά (Αντρόιτ) η κάποια άλλη;

3ΟΝ Ναι  είστε μονόπλευρος στα γεγονότα, σε καταστάσεις και σε πρόσωπα. Το αποδεικνύουν τα γραφόμενα σας, ως κεντρική γραμμή, αλλά και η κατακραυγή των Κυνουριατών.

4ον Εγώ κύριε Μπόγρη, δεν  είμαι γιδοβοσκός για να πηγαίνω τα γίδια μου… αναγνώστες, όπου θέλω με τη μαγκούρα μου. Είναι ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, σκεπτόμενοι, και διαβασμένοι  πολίτες.

Τώρα ,εάν με ακολουθούν και στον γκρεμό, ίσως να οφείλεται, πως πάνω από 37 χρόνια τους υπηρετώ (και από Αθήνα και από την Κυνουρία) και δεν τους έχω προδώσει, και το γνωρίζουν καλύτερα από κάθε… μπίζνεμαν δημοσιογράφο… πάντα  το παλιό κρασί είναι καλύτερο και ακριβότερο. Πέραν τούτων εγώ δεν ξέρω, να στείλω ούτε γραπτό μήνυμα.

Δεν έχω Ισταγκραμ, ούτε φαίης μπούκ, ούτε ιστοσελίδα, ούτε ιμέιλ ξέρω να στέλνω, άλλοι μου το στέλνουν. Ρώτησε και τον κοινό μας φίλο της «Ενημέρωσης ΠΕΛΟΠΟΝΉΣΟΥ» κ. Κώστα Πρώιμο…

Εγώ το κλείνω εδώ,(τα είπαμε όλα) εάν πάμε δικαστήρια θα δεις ,ότι έχω και άλλες ιδιότητες πιο …ζόρικες.

Σημείωση: Εμείς πριν δημοσιεύσουμε την απάντηση του κ.Βαρίκου προς τον κ.Θάνο Μπόγρη, επικοινωνήσαμε μαζί του και μας διαβεβαίωσε,ότι  είναι ομόρρυθμο μέλος  της εταιρείας ΙΝΤΕΡΝΕΤ MEDIA SERVICES και ότι δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία Adroit ,που αναφέρθηκε το όνομά του…

Να σημειώσουμε ακόμα,ότι αυτός που γράφει και υπογράφει ένα άρθρο για οποιονδήποτε, φέρει και την ευθύνη για το τι γράφει. Οι απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες / επισκέπτες, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται, από το astros-kynourianews.gr.

δείτε εδώ τους Όρους χρήσης της σελίδας μας

Με εκτίμηση

Η διαχειριστική ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ