Aναστέλλεται η λειτουργία όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου & οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος στην Αιμοδοσία

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με το υπ’αριθ. 12775/17-03-2020 εξαιρετικά επείγον έγγραφο της 6ης Υ.ΠΕ. και στα πλαίσια του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και της ελαχιστοποίησης της έκθεσης στον ιό, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου μας μέχρι νεωτέρας.

Εξαιρούνται τα τακτικά ραντεβού που είναι απολύτως αναγκαία όπως αυτά των ογκολογικών ασθενών, των γυναικών για παρακολούθηση κύησης των χειρουργημένων ασθενών για επανεξέταση καθώς και όσων ασθενών κρίνεται αναγκαία η εξέτασή τους από τον θεράποντα Ιατρό.

Όλα τα αναβληθέντα ραντεβού θα επαναπρογραμματίζονται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας μετά την λήξη των έκτακτων μέτρων.

Α Ν ΑΚ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος στην Αιμοδοσία, η οποία οφείλεται στη δυσκολία των εθελοντών αιμοδοτών να προσέλθουν στο Νοσοκομείο λόγω φόβου αλλά και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

Για να μην προσθέσουμε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Υγεία και το πρόβλημα έλλειψης αίματος, σας παρακαλούμε και σας ενθαρρύνουμε να αιμοδοτείτε κανονικά. Είστε ασφαλείς , λαμβάνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και διασφαλίσθηκε ξεχωριστή είσοδος των αιμοδοτών στο χώρο της Αιμοδοσίας, θα υπάρχουν πινακίδες κατεύθυνσης.

Σας περιμένουμε:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ:  ΠΡΩΪ : 08.30 -13.30  ΑΠΟΓΕΥΜΑ:  18.00-20.30

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ : ΜΟΝΟ ΠΡΩΪ:  09.30-13.30

                                                                                                                                                                 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Γ.Ν.Τρίπολης

                                                                                                                                                                                   

«Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ