FamTrip στην Κυνουρία με Influencers και Δημοσιογράφους από μεγάλα ΜΜΕ (videos & photos)

0

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, υπό την Αιγίδα των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης, 7-9 Ιουλίου, με διαπιστευμένους δημοσιογράφους του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ, για την εξερεύνηση των περιοχών της Κυνουρίας.

Δημοσιογράφοι & Influencers και  από τα μέσα: Ναυτεμπορική, Πρώτο Θέμα, Star Tv, Τα Νέα, Καθημερινή, Αττικές Εκδόσεις, in2life, Ελεύθερος Τύπος, Businessdaily.gr, crisismonitor.gr, finupnews.gr, LAMDA 3, επισκέφθηκαν  την πανέμορφη Κυνουρία και  παρακολούθησαν χθες το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Αρκαδίας, «Melitzazz» στο Λεωνίδιο.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο Τυρού έδωσαν συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Νότιας Κυνουρίας κ. Μιχάλης Σωτηρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τυρού κ. Κώστας Μανούσος, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Σαμπράκος, ο Πρόεδρος ΔΗΚΕΝΚ κ. Χριστόφορος Ντουζένης και ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού κ. Νικήτας Εγγλέζος.

Σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου στις 12:00, στο ξενοδοχείο «Astros Beach» στο Παράλιο Άστρος έδωσαν συνέντευξη τύπου ,ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, η Πρόεδρος των καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας κ. Βίβιαν Μανωλέσου  & ο Μάνος Μπενόπουλος ο οποίος συμμετείχε ως μέλος της εκδήλωσης, παρουσίασε ένα video με τις ομορφιές και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στους επισκέπτες. Επίσης χαιρετισμούς απηύθυνε ο κ. Γ.Λουρδής που δραστηριοποιείται στον αλιευτικό τουρισμό και είναι και μέλος του Δ.Σ της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, ο οποίος πρότεινε συνεργασίες από όλους  για την καλύτερη προβολή της περιοχής μας. Στην συνέχεια ο κ. Γ. Καραγιάννης από την Κοιν.Σ.Επ 5ΕΝΤΕ, μίλησε για τα μονοπάτια της περιοχής.

Παραβρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι των Κοιν.Σ.Επ “Promo Kynouria” με έδρα το Άστρος  & Από την  “Α Χώρα Νάμου” με έδρα τον Τυρό, που δραστηριοποιούνται με την τουριστική προβολή του τόπου μας ,με κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις…

Στο τέλος από τον σύλλογο των καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας, δόθηκαν αναμνηστικά και φωτογραφικό υλικό της περιοχής μας.

Οι Δημοσιογράφοι & Influencers  δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της Κυνουρίας και δήλωσαν ότι θα προβάλουν στα μέγιστα την περιοχή μας, στα μέσα που εκπροσωπούν…

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ