Δείτε την εκδήλωση της Τ.Ο της Ν.Δ Βόρειας Κυνουρίας ,με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του διοικητηρίου στο Παρ. Άστρος ,η προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο της Ν.Δ Βόρειας Κυνουρίας ,με κεντρικό ομιλητή τον κ.Μάκη Βορίδη.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομους χαιρετισμούς, ο πρόεδρος της Τ.Ο της Ν.Δ Βόρειας Κυνουρίας κ. Μ.Χαλδούπης και η πρόεδρος της Νομαρχιακής Αρκαδίας , κ.Μαυραιδοπούλου. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του βουλευτή κ. Κώστα Βλάση και η ομιλία του κ.Μ.Βορίδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος μελών &  της Τ.Ο Ν.Δ από τον Δήμος μας, καθώς και από την Τρίπολη & την Ν.Κυνουρία. Οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ Χ. Λαμπρόπουλος και Μ.Σκανζός, ο κ. Β.Κοντοζαμάνης, ο Δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης, αντιδήμαρχοι, δ/σ, πρόεδροι τ/κ. πολιτευτές της Ν.Δ, κ.κ Λ.Κατσίρης, Ν.Γιαννακόπουλος, η Ι. Λυτρίβη, ο Π.Βαλασόπουλος, καθώς οι δήμαρχοι κ.κ Λυσίκατος & Κούλης ,οι πρώην δήμαρχοι Σμυρνιώτης και Γ.Δαλιάνης κ.α

Ο κ.Βορίδης επισήμανε την σημασία που έχει να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή των νεοδημοκρατών στις εκλογές και να είναι πρώτο κόμμα η Ν.Δ από την 1η Κυριακή, για να έχει το προβάδισμα και έθεσε το δίλημμα ,θέλουμε τον Μητσοτάκη για συνέχεια και σταθερότητα ή τον Τσίπρα για οπισθοδρόμηση…

Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα ο πρωθυπουργός κ. Κ.Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίπολη…

Σας παραθέτουμε παρακάτω τα videos με ολόκληρη την εκδήλωση… 

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος & Team Κοιν.Σ.Επ“Promo kynouria”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ