Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» επισκέφθηκε τα Κάτω Βέρβενα.

0

Δελτίο Τύπου

Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» ξεκίνησε τις επισκέψεις στις  Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης συνοδευόμενος από υποψηφίους/ες συμβούλους του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής» επισκέφθηκε τα Κάτω Βέρβενα.

Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους της Κοινότητας και από κοινού είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση.

Συνοπτικά αναφέρθηκαν στα έργα που έχουν γίνει, όπως είναι η ολοκλήρωση ανάπλασης του κεντρικού δρόμου ο οποίος ξεκινά από τη θέση «Καμάρα» και καταλήγει στη θέση «Μεγάλη Βρύση», οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης της σχολικής μονάδας Βερβένων καθώς και η δημιουργία παιδικής χαράς δωρεάς του Ιδρύματος Μελά, στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου Βερβένων. Ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες νομιμοποίησης και αλλαγής χρήσης στο κτίριο του παλιού σχολείου στα Βέρβενα και έγινε διακήρυξη για την εκμίσθωσή του. Για τις εξελίξεις στο Κληροδότημα Ιωάννη Γκαύρου. Επιπλέον ο Δήμαρχος τόνισε ότι αποδόθηκε στο χωριό η ΚΑΠ (πρώην ΣΑΤΑ) που του αναλογούσε.

Παράλληλα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι έχει υποβληθεί πρόταση για τη χρηματοδότηση μελέτης αντιπλημμυρικής προστασίας του οικισμού, ενώ έκανε αναφορά για τις περαιτέρω αναπλάσεις που απαιτούνται για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση και των δύο οικισμών, για την αξιοποίηση της πλατείας των Κάτω Βερβένων και γενικότερα για τις ανάγκες που υπάρχουν στα Βέρβενα και στα Κάτω Βέρβενα.

Συνεχίζουμε υπεύθυνα το έργο μας και στη νέα θητεία πάνω στις βάσεις που θέσαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ